Δήμητρα Κατσαφάδου: Μας συστήνει τον άντρα – φύλακα άγγελό της

H Δήμητρα Κατσαφάδου αν και επιχειρηματίας είναι ένα πολύ γνώριμο στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπο αφού πολλές φορές την έχουμε δει να παρουσιάζει τα προϊόντα της μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές. Η μελαχρινή επιχειρηματίας. με την αυθεντικότητά της έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο ενώ η φιλανθρωπική της δράση συγκινεί.

Χθες, η Δήμητρα Κατσαφάδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία συστήνοντάς μας για πρώτη φορά τον άντρα που στέκεται δίπλα της από την πρώτη στιγμή και που είναι όπως λέει ο φύλακας άγγελός της. Το πρόσωπο φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από τον αδερφό της που τη βοηθά σε όλα.

“Για να σε φτάσω πλέον σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών μου!!! Έγινες 2 μέτρα!!! Ποτέ δεν βγήκες μπροστά στις κάμερες, ποτέ δεν έδειξες τη δύναμή σου ολοφάνερα, παρά μόνο βουβά και αθόρυβα…Ήσουν ο πρώτος που πήγαινες με το μηχανάκι τις πρώτες μου κρέμες από την κατσαρόλα!!! Ήσουν ο πρώτος που με πίστεψε γιατί μου έχεις παθολογική αδυναμία…

Ήσουν εκείνος που κουβάλαγες τις κρέμες από το εργαστήριο με τις κουρτίνες, στο πρώτο μου κατάστημα του Πειραιά!!!
Είσαι και θα είσαι ο πρώτος στην οικογένειά μας αλλά και στην καρδούλα μου!!! Είσαι και θα είσαι ο ήρωάς μου που με προστατεύει πάντα!!! Αν και ο μικρότερος κατά σειρά ηλικιακά, είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρίσει ΠΟΤΕ! Με τέτοια πρότυπα ποιος να συγκριθεί μαζί σου αδερφέ μου??” έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Read More

And More