Δήμητρα Κατσαφάδου: «Παγώνει» τη διαδικασία δωρεάς του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» έχουν πάρει πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας.

Πολλοί είναι μάλιστα οι επώνυμοι που αποσύρουν τις δωρεές τους στη δομή και εκφράζουν τη θλίψη αλλά και αγανάκτησή τους για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν βοηθήσει την ¨Κιβωτό του Κόσμου”, είναι η γνωστή επιχειρηματίας , Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες να δωρίσει το σπίτι της στην συγκεκριμένη δομή.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε τελευταία της ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι «παγώνει» τη διαδικασία δωρεάς του σπιτιού της μετά τα όσα συμβαίνουν, ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου. Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Read More

And More