Δήμητρα Κατσαφάδου: Το μήνυμα αγάπης για τον πρώην σύζυγό της – Φωτογραφίες από τον γάμο τους

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ένα πρόσωπα που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό κυρίως μέσα από τα social media, την επιχειρηματικά αλλά και φιλανθρωπική της δράση. Σε συνεντεύξεις της, πολλές φορές έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως παρότι θα ήθελε έναν σύντροφο είναι δύσκολο να βρει αυτό που ψάχνει.

Παρ’ όλα αυτά, η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε υπάρξει παντρεμένη με έναν άνθρωπο με τον οποίο εξακολουθεί να έχει άριστη σχέση και να τον αγαπά βαθιά. Χθες βράδυ μάλιστα, αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά δυο φωτογραφίες από τη μέρα του γάμου τους αλλά και μια πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνον.

«Από το τότε μέχρι και το σήμερα… 2016 παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου! 2021 παραμένει αγαπημένος μου αλλά όχι ο άντρας μου!Η ζωή αλλάζει! Εμείς αλλάζουμε! Τα πάντα αλλάζουν! Η μοίρα, οι επιλογές μας, ο Θεός αποφασίζουν και ακολουθούμε εμείς! Πόσο όμορφο να αγαπιούνται άνθρωποι που έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί…

Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο ή για πολλούς λόγους! Ειδικά το ότι σε γνώρισα και με έμαθες να παλεύω για τη ζωή… Εσύ ξεπέρασες τη λευχαιμία, εγώ τη βαριά κατάθλιψη… Να προσέχεις γιατί αν πάθεις κάτι θα πάθω κι εγώ!!! Πημάκο θα σ´αγαπάω για πάντα αλλά με διαφορετικό τρόπο!!! Η αγάπη δε χάνεται… Η αγάπη όταν είναι αληθινή πάει στον Παράδεισο…» έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Read More

And More