Δήμητρα Κωστάκη: Τρυφερά στιγμιότυπα με το σύζυγό της στα γενέθλιά της! [pics]

Η Δήμητρα Κωστάκη έχει υπάρξει ένα από τα διασημότερα μοντέλα της χρυσής εποχής των 90’s με εξώφυλλά, πασαρέλες στους μεγαλύτερους οίκους και πολύ δημοσιότητα. Δημοσιότητα την οποία αποφεύγει συνειδητά τα τελευταία χρόνια.

Πλέον, η ίδια έχει κάνει στροφή στην φωτογραφία και ζει στιγμές οικογενειακής θαλπωρής στο πλάι του συζύγου της, Ηλία Τσιώλη με τον οποίο είναι 12 χρόνια παντρεμένοι, χωρίς όμως ο έρωτας να ζήσει στιγμή!

Η Δήμητρα Κωστάκη, λοιπόν, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με το σύζυγό της, στο Mayor, στο Κολωνάκι! Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα τρυφερά ενσταντανέ που αποτυπώνονται στο φακό.

Ο Ηλίας Τσιώλης είξναι στρατιωτικός και οι δυο τους γνωρίστηκαν σε βραδινή έξοδο, τρεις μήνες μετά το διαζύγιό της από τον κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή της στο People η Δήμητρα Κωστάκη είχε δηλώσει: “Ο Ηλίας είναι στρατιωτικός. Όταν με γνώρισε, μάλιστα, δεν ήξερε ποια είμαι. Με είχε δει ένα βράδυ έξω και ήρθε και μου μίλησε. Θυμάμαι του είχα πει, ‘χαίρω πολύ Δήμητρα, έχω δύο παιδιά. Είχαν περάσει μόνο 3 μήνες από τότε που χώρισα (σ.σ. από τον κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη, με τον οποίο ήταν μαζί 11 χρόνια).

Οι δυο τους έχουν ένα γιο, τον Πέτρο ο οποίος είναι 8 ετών, ενώ το πρώην μοντέλο έχει ακόμη δύο δίδυμους γιους από τον πρώτο της γάμο, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη που είναι 16. “Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Σήμερα ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης είναι 16 και είμαι πολύ περήφανη για αυτούς. Ο μικρός μου γιος, ο Πέτρος, από το δεύτερο σύζυγό μου είναι 8 χρονών και ένα φανταστικό παιδί. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευτυχία μου”, είχε πει στην ίδια συνέντευξή της.

Πράγματι, η ευτυχία του ζευγαριού είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους! Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν!

Read More

And More