Δήμητρα Ματσούκα: “Αν υπάρξει και 5η συνάντηση, τότε θα είναι ο άντρας της ζωής μου”

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι η “Έντα Γκάμπλερ” και αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένη σε αυτό το ρόλο και στην παράσταση που ανεβαίνει στο Θέατρο Σημείο. Αυτή η δουλειά είναι από τις καλύτερες της καριέρας της και ένας από τους λόγους είναι και ο σκηνοθέτης που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

“Είναι ο σκηνοθέτης μου! Κι εγώ η μούσα του! Ακόμα κι αν δεν το έχει καταλάβει….”, υποστηρίζει η Δήμητρα σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο μιλώντας για τη σχέση τους. “Αν υπάρξει και πέμπτη συνάντηση μεταξύ μας, ε, τότε, θα είναι και ο άντρας της ζωής μου. Κάτι που πράγματι ακούγεται τρομακτικό…”, συνέχισε.

“Είμαι δεμένη με το ταλέντο και την περίεργη ιδιοσυγκρασία του. Ακόμα και με τις κακές του στιγμές κατά βάθος διασκεδάζω. Με εξιτάρουν οι παραξενιές του, νομίζω κι αυτόν οι δικές μου -ακόμα κι αν εγώ τις κρύβω κάτω από το ευρύτερο φάσμα μιας κάποιας “ευαισθησίας””, συμπλήρωσε.

Η Δήμητρα είναι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία και φαίνεται. Το TLIFE την συνάντησε λίγο μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής όπου διασκέδασε με την παρέα της. Αρχικά βρέθηκε σε αγαπημένο της στέκι στο Κολωνάκι (δες εδώ) και στη συνέχεια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Στην παρέα τςη ήταν και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Read More

And More