Δήμητρα Ματσούκα: Δεν θα… πιστεύεις γιατί ζήτησε συγγνώμη από την αδελφή της! [pics]

To σίγουρο είναι ότι η Δήμητρα Ματσούκα έχει χιούμορ και μάλιστα καλό! Όλο το καλοκαίρι η αγαπημένη ηθοποιός αναστάτωσε το instagram, φορώντας τα σέξι μπικίνι από την κολεξιόν της αδελφής της Μαρίας. Αυτή τη φορά η Δήμητρα ήταν σε mood να φορέσει ολόσωμο.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν μια κούκλα και με το ολόσωμο, ωστόσο ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για το “παράπτωμά” της και μάλιστα με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο… Αιτιολόγησε μάλιστα και την απόφασή της αυτή αναλυτικά και με δυνατά επιχειρήματα.

“Ωραία λοιπόν.Ναι.Το παραδέχομαι.Φορεσα ολόσωμο.Δικαιωμα μου δεν είναι;-αχσυγγνωμησυγγνωμηδεθαξαναγινει,οχιιιιι!δεν εχω ξαναβάλει ΠΟΤΕ!!/δεν ξέρω τι μ´έπιασε..ίσως φταίει που τελευταία ασχολούμαι με ανατολικές φιλοσοφιες(#με_ξεκουράζουν)κιόσο να’ναι μ´εχει πιάσει κάτι πιο σπιριτσουαλ που,ας το παραδεχτούμε,το μπικίνι το υπονομεύει.Δες με!Με την πετσέτα σαν πέπλο,εχω κάτι το #σχεδόν_βιβλικό ,που όμως σε #μαγιό,μόνο το ολόσωμο μπορεί να το υποστηρίξει,αυτό είναι γνωστό,κοιτά γύρω σου #όλες_το_κάνουν///σαγαπωσαγαπωδεθατοξαναξανω,τοξερω,ητανμεγαλοφαουλεκμερουσμου,θανατοσσταολοσωμα”

Έγραψε η Δήμητρα κάτω από τις φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό της

Λοιπον Μαρια.Ναι.Το παραδέχομαι.Φορεσα ολόσωμο.Δικαιωμα μου δεν είναι;-αχσυγγνωμησυγγνωμηδεθαξαναγινει,οχιιιιι!δεν εχω ξαναβάλει ΠΟΤΕ!!/δεν ξέρω τι μ´έπιασε..ίσως φταίει που τελευταία ασχολούμαι με ανατολικές φιλοσοφιες(#με_ξεκουράζουν)κιόσο να’ναι μ´εχει πιάσει κάτι πιο σπιριτσουαλ που,ας το παραδεχτούμε,το μπικίνι το υπονομεύει.Δες με!Με την πετσέτα σαν πέπλο,εχω κάτι το #σχεδόν_βιβλικό ,που όμως σε #μαγιό,μόνο το ολόσωμο μπορεί να το υποστηρίξει,αυτό είναι γνωστό,κοίτα γύρω σου #όλες_το_κάνουν///σαγαπωσαγαπωδεθατοξαναξανω,τοξερω,ητανμεγαλοφαουλεκμερουσμου,θανατοσσταολοσωμα @mariamatsouka.gr #happynewweek. ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Read More

And More