Δήμητρα Ματσούκα: Γενέθλια στην λίμνη Κερκίνη μόνο για δύο!

Η Δήμητρα Ματσούκα εδώ και λίγους μήνες έχει μετακομίσει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Αφορμή για να φύγει από την Αθήνα στάθηκε το γεγονός, πως η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Μια ξεχωριστή μέρα”, το οποίο φιλοξενείται στο θέατρο Αυλαία.  Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκει χρόνο να δει τον αγαπημένο της σύντροφο, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας συχνά πυκνά “πετάει” για την συμπρωτεύουσα, με σκοπό να συναντήσει την αγαπημένη του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το ζευγάρι πέρασε μαζί τα γενέθλια της αγαπημένης ηθοποιού, στην λίμνη Κερκίνη. Η Δήμητρα Ματσούκα και ο σύντροφός της πέρασαν ένα ρομαντικό και όμορφο διήμερο, μακριά από όλους και από όλα, απολαμβάνοντας ήρεμες και χαλαρές στιγμές.

View this post on Instagram

2017#mercipourtout ///2018#loveyouallready

A post shared by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

Την περασμένη Παρασκευή, το ζευγάρι άφησε το ειδυλλιακό σκηνικό της λίμνης και βρέθηκε στις γειτονικές Σέρρες, καθώς η παράσταση της Δήμητρας ανέβηκε εκεί για το τετραήμερο 19-22 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η όμορφη ηθοποιός μπήκε μόνη της στα καμαρίνια κρατώντας ένα κουτί γλυκά για τους συντελεστές της παράστασης και έμοιαζε πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

View this post on Instagram

#backstageview

A post shared by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

Read More

And More