Site icon TLIFE

Δήμητρα Ματσούκα για #metoo: «Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει αδικηθεί»

Η Δήμητρα Ματσούκα το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νίκο Στραβοπόδη.

«Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, δυστυχώς δεν σημαίνει πάντα ότι λέει αλήθεια ο καταγγέλλων… Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί», είχε πει η Δήμητρα Ματσούκα.

Σήμερα ηθοποιός μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού υποστήριξε: «Δεν ανακάλυψα την Αμερική, είπε ότι πρέπει οι άνθρωποι να περιμένουν να τελεσιδικήσει μια ιστορία. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας. Είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμά μας… Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες».

Η Δήμητρα Ματσούκα ρωτήθηκε και για την υπόθεση του ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει και να δώσει έκταση στο θέμα.

«Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

© 2024 tlife.gr