Δήμητρα Ματσούκα: Η κομψή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο, λίγο πριν υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι! [pics]

Μπορεί να γράφτηκε έντονα το τελευταίο διάστημα ότι η Δήμητρα Ματσούκα χώρισε από τον σύντροφό της, ωστόσο η αγαπημένη ηθοποιός διανύει τόσο την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή όσο και την επιτυχία στα επαγγελματικά της. Βλέπεις, η εκρηκτική Δήμητρα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να ενσαρκώσει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας της. Η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην υπερπαραγωγή που βασίζεται στη ζωή και στο έργο του Αριστοτέλη Ωνάση στο θέατρο Παλλάς, με σκηνοθέτη τον Σταμάτη Φασουλή (ο οποίος θα υποδυθεί τον μεγιστάνα σε μεγάλη ηλικία).

Η Δήμητρα Ματσούκα αγαπάει να ανεβαίνει στο θέατρο και να παίζει, αλλά της αρέσει πολύ και να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και να τιμά με την παρουσία της, τους φίλους και συναδέρφους της. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, η ηθοποιός έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του έργου “Ο μισάνθρωπος” στο Εθνικό Θέατρο. Η Δήμητρα έκλεψε τις εντυπώσεις με τη chic εμφάνισή της, επιλέγοντας total black outfit!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος-Χρήστος Λούλης-Δήμητρα Ματσούκα-Πέπη Ραγκούση

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια ευτυχής συνάντηση επί σκηνής σαν εκρηκτικό, αυθεντικά «μολιερικό», μείγμα. Μια ιδανική συνθήκη για τους λάτρεις των κορυφαίων στιγμών της κλασικής δραματουργίας. Μια παράσταση στην οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδά, πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το έργο, ένα από τα καλύτερα του Μολιέρου, γεννά χαρακτήρες που δομούνται αριστοτεχνικά σε μια δηκτική κωμωδία που αποκαλύπτει την υποκρισία κάθε κοινωνίας και κάθε εποχής. Η έξοχη μετάφραση, εκ νέου επεξεργασμένη από τη Χρύσα Προκοπάκη, καθιστά τις λέξεις φονικά όπλα στα στόματα ευγενών υπάρξεων. Το εγχείρημα δελεάζει τον Μιχαήλ Μαρμαρινό να ενεργοποιήσει την υποκριτική του τέχνη σε μια διανομή με ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ο Αλσέστ, μέλος της «καλής κοινωνίας», είναι αθεράπευτα ερωτευμένος με τη Σελιμέν. Μισεί, όμως, όλους τους άλλους, καθώς όσοι τον περιστοιχίζουν επιδίδονται ανελέητα στην κολακεία, στον κοινωνικό σχολιασμό και στις ίντριγκες, στην υποκρισία και στο ψεύδος. Όταν ο Αλσέστ δει με τα μάτια του πως, η αγαπημένη του, διάγει ακριβώς αυτή τη ζωή που ο ίδιος απεχθάνεται και πως απορρίπτει τον δρόμο της αληθινής αγάπης, επιλέγει την αναχώρηση και τη μοναξιά.

Ένας αθεράπευτα ειλικρινής ήρωας που απεχθάνεται την υποκρισία κερδίζει τη συμπάθεια και τον θαυμασμό μας. Χάρη στη μαεστρία του κορυφαίου Γάλλου κωμωδιογράφου αναδεικνύεται σε σύμβολο που εκφράζει και δικές μας αγωνίες. Ο Αλσέστ μοιάζει να φέρει βιώματα του συγγραφέα για μια από σκηνής διαμαρτυρία. Εκεί συναντά τη δική μας φωνή.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More