Δήμητρα Ματσούκα: Η σέλφι φωτογραφία με τον Πέτρο Κόκκαλη και οι ευχές για τα γενέθλιά του

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν μας έχει συνηθίσει σε τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης έκανε μια εξαίρεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευρωβουλευτής είχε χθες τα γενέθλιά του και η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί και δημόσια στον σύζυγό της.

Η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μια σέλφι φωτογραφία της με τον Πέτρο Κόκκαλη και έγραψε: «Και τέλος πάντων εχθές είχε τα γενέθλιά του το αγόρι μου. Δεχόμεθα ευχές».

Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι αποφάσισε τον περασμένο Δεκέμβρη να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, μετά από 7 χρόνια σχέσης.

«Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε» είχε αποκαλύψει η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Read More

And More