Δήμητρα Ματσούκα: Ξανά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γνωστού επιχειρηματία!

Δήμητρα Ματσούκα: Ξανά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γνωστού επιχειρηματία! | tlife.gr

Μία από τις καλύτερες περιόδους διανύει η Δήμητρα Ματσούκα. Η δημοφιλής ηθοποιός, που βιώνει την επιτυχία στη σκηνή του Θεάτρου «Παλλάς», όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα«, ζει και πάλι ευτυχισμένες στιγμές και στην προσωπική της ζωή, αφού -σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life- βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά του αγαπημένου της γνωστού επιχειρηματία.

Ο ρόλος της Τζάκι Κένεντι φαίνεται πώς έφερε γούρι στη λαμπερή ηθοποιός, αφού οι τίτλοι τέλους που έπεσαν στην πολυσυζητημένη σχέση της είχαν διάρκεια που μετριέται σε εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Καρύνας Μανταγάρη, η Δήμητρα Μαρσούκα προσπαθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος σε ό,τι αφορά τον έρωτά της με τον ισχυρό επιχειρηματία. Αυτό έκανε τόσο στις αρχές τους ειδυλλίου τους, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017, όσο και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά και όταν έπεσε η αυλαία της το περασμένο καλοκαίρι.

Αιτία της απόφασής τους να χωρίσουν ήταν η έλλειψη χρόνου. Και ενώ ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού υποστήριζε πώς οι δυο πρώην σύντροφοι παραμένουν καλοί φίλοι και πώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης, η αγάπη ανέτρεψε κάθε προγνωστικό. Φαίνεται πώς δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλον και η σχέση τους π΄ρε νέα τροπή.

Οι δρόμοι τους ξαναέσμιξαν, χωρίς όμως να γίνει κάτι αντιληπτό, αφού τόσο η Δήμητρα όσο και ο σύντροφός της εξακολουθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους. Η ηθοποιός εξακολουθεί να διαμένει στην κατοικία της στο Παγκράτι -που πρόσφατα ανακαίνισε- και να ζει μια μεγάλη αγάπη που προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

READ more