Δήμητρα Ματσούκα: Οργισμένη η ηθοποιός με τις ανυπόστατες φήμες για τον χωρισμό της!

Η Δήμητρα Ματσούκα διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς ζει τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία, Πέτρου Κόκκαλη. Μάλιστα, της έχει γίνει και πρόταση γάμου, την οποία φυσικά δέχτηκε. Τον τελευταίο καιρό, όμως, δεν σταματάνε να κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την σέξι ηθοποιό να έχει χωρίσει με τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η ίδια έχει δηλώσει στο κοντινό της περιβάλλον ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο, δεν έχει χωρίσει με τον Πέτρο και είναι αρκετά θυμωμένη που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για την σχέση της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Δήμητρα Ματσούκα είπε χαρακτηριστικά στους φίλους της:

“Δεν χώρισα με τον Πέτρο. Για άλλη μια φορά γράφουν ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή. Γυρίσαμε από διακοπές, είμαστε καλύτερα από ποτέ κι αυτοί γράφουν ό,τι θέλουν” είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μόλις επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές στο Λονδίνο. Η ηθοποιός επέστρεψε πιο ανανεωμένη, καθώς απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της, μακριά από όλα.

Read More

And More