Δήμητρα Ματσούκα - Στέλιος Μάινας: «Μία πορνογραφική σχέση»!

Δήμητρα Ματσούκα – Στέλιος Μάινας: «Μία πορνογραφική σχέση»! | tlife.gr

H Δήμητρα Ματσούκα και ο Στέλιος Μάινας μίλησαν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την νέα τους θεατρική δουλειά » Μια πορνογραφική σχέση», σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

H ιστορία αφορά μία ερωτική κινηματογραφική ταινία του 1999 που οι δύο πρωταγωνιστές επιθυμώντας την πραγματοποίηση μιας ερωτικής τους φαντασίωσης και μετά από απάντηση σε αγγελία της ηρωίδας βρίσκονται σε ένα καφέ, αποφασίζουν να μην διεισδύσουν πουθενά ο ένας στη ζωή του άλλου και μετά την πρώτη τους συνεύρεση συνεχίζουν να συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα. Μέχρι που κουρασμένοι από το σεξ, χωρίς δεσμεύσεις αναζητούν τον ολοκληρωτικό έρωτα.

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή που είδε την ταινία είπε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη πως την ιντριγκάρει το θέμα της. » Το πόσο εύκολα οι άνθρωποι από φόβο και εγωισμό μπορεί να παρεξηγήσουν τις προθέσεις των άλλων και να αποτύχουν χάνοντας το παιχνίδι της προσωπικής τους ευτυχίας».

Ενώ δεν δίστασε να πει πως οι ερωτικές σκηνές δεν είναι αυτό που την δυσκολεύει περισσότερο στην σκηνή όσο οι οριακές στιγμές στην ερμηνεία ενός ήρωα.

Ο Στέλιος Μάινας που μετά την επιτυχία της σειράς «Το Νησί» επιστρέφει στο θέατρο, δήλωσε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε η εξαργύρωση μιας επιτυχίας.

Η παράσταση ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Αθηνών» της οδού Βουκουρεστίου.

READ more