Δήμητρα Ματσούκα: Στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στο νέο πολιτικό βήμα του

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 54α γενέθλιά του – στις 26 Φεβρουαρίου – ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής  Πέτρος Κόκκαλης, ανακοίνωσε – την Τετάρτη 14/2 – τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα «Κόσμος», με τον οποίο πρόκειται να συμμετάσχει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση που έγινε για την ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου αυτού πολιτικού φορέα, η οποία φιλοξενήθηκε στο Ρομάντσο, επί της οδού Αναξαγόρα, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, δε θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Δήμητρα Ματσούκα, όπου τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!

Το ζευγάρι, μετά από επτά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας  την 1η Δεκεμβρίου  στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στο κέντρο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του λίγους μόνο στενούς φίλους και συγγενείς. 

Μάλιστα, η Δήμητρα Ματσούκα το Σάββατο 17/2 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε πως δεν περίμενε ποτέ πως θα βρισκόταν ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της, ενώ σε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα για το νέο πολιτικό βήμα του συζύγου της δήλωσε περήφανη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

Read More

And More