Δήμητρα Ματσούκα: Τι απαντά στις φήμες ότι παντρεύτηκε!

Δήμητρα Ματσούκα: Τι απαντά στις φήμες ότι παντρεύτηκε! | tlife.gr

Η Δήμητρα Ματσούκα έβαλε βέρα στο δεξί! Οι φωτογραφίες τόσο από τους παπαράτσι όσο και από αυτές που δημοσίευσε η ίδια έδειχναν καθαρά πως η όμορφη ηθοποιός φοράει μια βέρα στο δεξί της χέρι! Τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μάλιστα έκαναν λόγο για γάμο με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της θέλουν και το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να αποφεύγουν τις πολλές κοσμικές εκδηλώσεις. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα αν το ζευγάρι έκανε μυστικό γάμο ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι η Δήμητρα το διέψευσε κατά κάποιο τρόπο εξηγώντας σε ένα από τα stories της ότι φοράει τη βέρα της γιατί το απαιτεί η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Πάνθεον και στην παράσταση «Μια ξεχωριστή μέρα με τον Σταύρο Ζαλμά.

 

» Και μετά από 8 ώρες φτάσαμε στο θέατρο. Έκανα κότσο βάζω ρούχα και βέρα, (ο ρόλος το απαιτεί) και έτοιμη για την  «ξεχωριστή μέρα» έγραψε η Δήμητρα ξεκαθαρίζοντας πολλά.

Να σημειώσουμε ότι η παράσταση παίζεται και στην Θεσσαλονίκη και χθες η Δήμητρα ταλαιπωρήθηκε πολύ για να επιστρέχει από τη συμπρωτεύουσα αφού λόγω ομίχλης, είχε καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το «Μία Ξεχωριστή Μέρα» ξεκίνησε την ιστορία του ως μία Κινηματογραφική ταινία του 1977, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Έττορε Σκόλα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες (αν όχι τη σημαντικότερη) δημιουργίες του σημαντικού σκηνοθέτη.

Πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν ο Μαρτσέλλο Μαστρογιάννη και η Σοφία Λόρεν.

Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρισμένες ταινίες, τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό, του παγκόσμιου κινηματογράφου με δυνατά πανανθρώπινα μηνύματα, που πραγματεύεται μία συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη και διαχρονική ιστορία, καταγγέλλοντας παράλληλα, τον φασισμό και τις καταβολές του.

Η «Μία Ξεχωριστή Μέρα» απέσπασε – εκτός από την λατρεία του κοινού και την αντίστοιχη εισπρακτική επιτυχία – πολλά και σημαντικά βραβεία. Μετρώντας 13 διεθνή βραβεία και 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ (μεταξύ αυτών: Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο Σεζάρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας), αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία φιλμ του μοντέρνου Κινηματογράφου.

Τους ρόλους του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι και της Σοφίας Λόρεν ενσαρκώνουν στη σκηνή ο Σταύρος Ζαλμάς και η Δήμητρα Ματσούκα.

Το «Μία Ξεχωριστή Μέρα» είναι από γραφής ένα θεατρικής σύλληψης δράμα. Με την οξυδερκή ματιά και το καυστικό χιούμορ του συγγραφέα και μέσα από ένα παγκόσμιο πλαίσιο υψίστης σημασίας για την Παγκόσμια ιστορία, «βουτά» στις πιο ενδόμυχες σκέψεις των ανθρώπων, για να αναδείξει το απόλυτα προσωπικό σε παναθρώπινο. Το ατομικό «παράπονο», σε συλλογική ανάγκη, το απλό χαμόγελο σε ελπίδα.

Για να φωτίσει τις μικρές δικτατορίες που ζούμε ή ανεχόμαστε γύρω μας, για να βοηθήσει να δούμε τους ήρωες της καθημερινότητας, για να μας καταστήσει απόλυτα αντιληπτό ότι η ζωή μας, μας ανήκει…και είτε την διαχειριστούμε σαν όνειρο, είτε σαν σκουπίδι, αυτή θα περάσει… όλα είναι στο χέρι μας…από τον Πόλεμο, μέχρι την Αγάπη…

Μια ξεχωριστή μέρα, μια ξεχωριστή παράσταση για την δύναμη που αποκτάμε όταν σταματήσουμε να μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, και ζήσουμε στον κόσμο που εμείς δημιουργούμε. Ακόμα και αν αυτός ο κόσμος αντέχει μόνο δύο. Ακόμα και αν αυτός ο κόσμος αντέχει μόνο μέχρι την δύση του ηλίου.

Έτσι, έρχεται «Μία Ξεχωριστή Μέρα» στο θέατρο, σε αυτή τη δραματοποιημένη ποίηση, για να φωτίσει την αυλαία και να μας πει: «Να λες εγώ, μονάχος μου, θα σώσω τον κόσμο… και αν χαθεί, μη λυπηθείς, τίποτε δε χάθηκε ποτέ…

Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι…??»

READ more