Δήμητρα Ματσούκα: Το πένθος για τον Σωκράτη Κοκκαλη Jr και η εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η Δήμητρα Ματσούκα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Συνήθως, επιλέγει αυτές να περιλαμβάνουν κάποια θεατρική έξοδο ή συνάντηση με αγαπημένα της πρόσωπα. Άλλωστε αγαπά τη δουλειά της και επιθυμεί να είναι ενημερωμένη για τα δρώμενα αλλά και να στηρίζει φίλους και συναδέλφους στις προσπάθειές τους. Το τελευταίο διάστημα το κλίμα είναι όμως για εκέινη δύσκολο. Πριν από δύο εβδομάδες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αδερφός του συντρόφου της, Σωκράτης Κόκκαλης junior. Η ηθοποιός στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στην κηδεία και τον στήριξε στις δύσκολες αυτές ώρες όπως και όλη την οικογένεια του αγαπημένου της που πλέον είναι και δική της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Στο πένθος αυτό ήρθε να προστεθεί και αυτό για τους συναθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές φωτιές της ανατολικης Αττικής. Οι νεκροί που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα έχουν βυθίσει σε θλίψη ολόκληρη τη χώρα. Η Δήμητρα εξάφρασε τα δικά της συναισθήματα μέσα από μία και μόνο φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram. Εδώ και πολλές μέρες έχει επιλέξει άλλωστε να απέχει από τα social media καθώς οι ώρες που περνά εκείνη και οι δικοί της άνθρωποι είναι δύσκολες.

Το TLIFE την συνάντησε λίγες μέρες μετά την κηδεία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Παρακολούθησε τη δημοφιλέστερη όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, την “Κάρμεν”. Σύμβολο του έρωτα και της ελευθερίας. Επέστρεψε στο Ηρώδειο από την Εθνική Λυρική Σκηνή σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, σκηνοθεσία Στήβεν Λάνγκριτζ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More