Δήμητρα Ματσούκα: Υποφέρει από πονόδοντο κι ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram!

“Προτίθεμαι να κάνω και ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύσει μη sexy φωτογραφία μου χωρίς την έγκρισή μου”, δήλωνε με μια δόση χιούμορ η Δήμητρα Ματσούκα, αλλά η πρώτη που το αναιρεί είναι η ίδια. Η σέξι ηθοποιός, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια -όχι και τόσο- κολακευτική φωτογραφία.

“Διέκοψε, λένε, κάποτε η Κατίνα Παξινού τον -αληθινό- της θρήνο για την απώλεια ενός κοντινού της προσώπου, για να πει το επικό: «Να!έτσι πρέπει να παίξω τον τελευταίο μονόλογο!» μιλώντας για την επικείμενη παράσταση στην Επίδαυρο όπου θα έπαιζε την Ηλέκτρα του Σοφοκλή.//Εγώ στο παραπάνω ενσταντανέ, διέκοψα τον επίσης ειλικρινή μου θρήνο (για ανελέητο πονόδοντο, ευτυχώς) ώστε να ποστάρω στο ινσταγκραμ. Είναι κρίμα κι αμαρτία τέτοιους πόνους να μην μπορώ κιεγω να τους χρησιμοποιήσω πιο δημιουργικά. Όποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται να μου δώσει μεγάλο δραματικό ρόλο-γιατί όχι, από την περιοχή του Αττικού Δράματος και ιδανικά στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, για του χρόνου πια-ας επικοινωνήσει εδώ.”

Tι λες θα έχει προτάσεις;

View this post on Instagram

Διέκοψε ,λένε,κάποτε η Μαρίκα Κοτοπούλη τον -αληθινό- της θρήνο για την απώλεια ενός κοντινού της προσώπου, για να πει το επικό:«Να!έτσι πρέπει να παίξω τον τελευταίο μονόλογο!» μιλώντας για την επικείμενη παράσταση στην Επίδαυρο όπου θα έπαιζε την Ηλέκτρα του Σοφοκλή.//Εγώ,στο παραπάνω ενσταντανέ,διέκοψα τον επίσης ειλικρινή μου θρήνο (για ανελέητο πονόδοντο,ευτυχώς) ώστε να ποστάρω στο ινσταγκραμ. Είναι κρίμα κι αμαρτία τέτοιους πόνους να μην μπορώ κιεγω να τους χρησιμοποιήσω πιο δημιουργικά.Όποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται να μου δώσει μεγάλο δραματικό ρόλο-γιατί όχι, από την περιοχή του Αττικού Δράματος,ιδανικά στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών,για του χρόνου πια-ας επικοινωνήσει. #greek_festival_2019

A post shared by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

Read More

And More