Δήμητρα Παπανδρέου: “Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω – Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τον Ανδρέα” (video)

Την χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα είχε σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η Δήμητρα Παπανδρέου με κοντό κατάξανθο μαλλί και πολύ όμορφο μακιγιάζ, μίλησε με ευθύτητα και ειλικρίνεια στη Φαίη για τη ζωή της και όσα βίωσε στην πορεία των χρόνων.

“Είμαι ο εαυτός μου, μετά από τόσα χρόνια. Έχω κάνει λάθη. Αλλά ο πόνος είναι δάσκαλος. Μαθαίνεις από τον πόνο. Έχω κακοποιηθεί από τα μέσα ενημέρωσης ως γυναίκα. Από τα λάθη και τις αποτυχίες σου, διαμορφώνεσαι. Εγώ αγαπώ και αυτά που έκανα σαν λάθη” είπε η Δήμητρα Παπανδρέου

“Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα… Μια άσχημη εικόνα. Σε ενοχλεί όταν δεν είσαι αυτό που παρουσιάζουν. Κρατάω στην πλάτη μου, μια μεγάλη κληρονομιά. Το όνομα Παπανδρέου. 

Εγώ, προσπάθησα να δείξω ότι δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Με παρουσίασαν σαν μια γυναίκα εύκολη…. μια ελαφριά γυναίκα. Αλλά ήμουν μια γυναίκα βαθιά σκεπτόμενη, που αγάπησε πολύ τον άντρα της και αγαπήθηκε. 

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω και το πολέμησα. Υπήρξε περιοδικό που είχε εμένα αποκεφαλισμένη με την Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου σε πιάτο και σήμερα είμαι εδώ καλά” συνέχισε η Δήμητρα μιλώντας για το πόσο σκληρά της είχε φερθεί ο τύπος

Δες το βίντεο με την συνέντευξη της Δήμητρας Παπανδρέου

Η Δήμητρα απάντησε στη Φαίη Σκορδά και για το αν θα συμμετάσχει στο Just the 2 of us. “Έχει γίνει η πρόταση αλλά ήμουν κατηγορηματικά αρνητική. Δεν θα το έκανα για όλα τα λεφτά του κόσμου. Είμαι ένα μέρος της Ελληνικής ιστορίας και αυτό δεν το πουλάς και δεν το εξαγοράζεις”

Read More

And More