Δήμητρα Σιγάλα: Αποχαιρετά τον πιο ανατρεπτικό ρόλο που υποδύθηκε στην τηλεόραση!

Την εκκεντρική δασκάλα Σίσσυ στο «Κρατάς Μυστικό» υποδύθηκε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στον Alpha η Δήμητρα Σιγάλα. Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει και στο «Κόκκινο Ποτάμι» λάτρεψε το ρόλο της δασκάλας, που ήταν φυσικά διαφορετική από όλες τις άλλες, καθώς «τρολάρει» τα παιδιά, πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη και υπάρχει μια συνωμοσία πίσω από το «ψέμα» της στρογγυλής γης και φυσικά αγαπά… τα όπλα.

Η απολαυστική κωμωδία, όμως, με το πρωτότυπο σατιρικό σενάριο ρίχνει αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς γυρίστηκε με τους πρωταγωνιστές να νιώθουν ήδη μια γλυκιά… νοσταλγία.

«Μια μέρα γυρίσματος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Η πρώτη μέρα που κράτησα όπλο και ξεκίνησα σκοποβολή στο #kratasmystiko για χάρη του αγαπημένου μου ρόλου της Σίσσυ! Που αγαπούσε τα όπλα!», έγραψε η Δήμητρα Σιγάλα και συμπλήρωσε: «Σήμερα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα μας… και νιώθω ήδη πόσο θα μου λείψει αυτή η δασκάλα που ήταν τόσο διαφορετική από όλες τις άλλες και ταυτόχρονα τόσο αγαπημένη από όλους εσάς! Τα λόγια περισσεύουν… μόνο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους και απεριόριστη ευγνωμοσύνη γιατί η Σίσσυ με τον δικό της μοναδικό τρόπο κατάφερε να σας αγγίξει!».

Η φωτογραφία της τηλεοπτικής Σίσσυς από τα γυρίσματα…

Read More

And More