Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μου είπε ότι είναι στον αέρα, νόμιζα στο αεροπλάνο» – Η αποκάλυψη για το on air τηλεφώνημα

Το τηλεφώνημα της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, την ώρα που εκείνος βρισκόταν ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην Κύπρο, έχει γίνει viral.

Πιο συγκεκριμένα, κι ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου, η Δήμητρα Βαμβακούση άρχισε να τον καλεί επανειλημμένα στο τηλέφωνο. Εκείνος, ζήτησε συγγνώμη από την παρουσιάστρια, σήκωσε το τηλέφωνό του, και αφού βεβαιώθηκε πως δεν συμβαίνει κάτι ανησυχητικό, στη συνέχεια απολογήθηκε. Όπως είπε, είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι είναι στον αέρα, και το γεγονός ότι τον καλούσε επίμονα τον έκανε να θεωρήσει ότι κάτι συμβαίνει με το μωρό τους.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Βαμβακούση μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, όλα οφείλονταν σε μια…παρεξήγηση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος της είπε μεν ότι θα βρίσκεται στον αέρα, ωστόσο εκείνη νόμιζε ότι εννοούσε ότι θα βρίσκεται στο αεροπλάνο.

«Μου είπε ότι είναι στον αέρα, και εγώ νόμιζα ότι είναι στο αεροπλάνο» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σήκωσε on air το τηλέφωνο στην Δήμητρα Βαμβακούση, επειδή τον έπαιρνε επανειλημμένα

Read More

And More