Δήμητρα Βαμβακούση: Η ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα γιορτάζουν! Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την νεογέννητη κόρη του και η ευτυχία που βιώνει είναι απερίγραπτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία πριν μερικές ημέρες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, με αφορμή την ημέρα των Ερωτευμένων.

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;

Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Read More

And More