Δήμητρα Ζάφειρα: Αυτή είναι η κούκλα ψυχολόγος του Big Brother – Φωτογραφίες

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Big Brother της νέας εποχής, ο Χάρης Βαρθακούρης σύστησε στους τηλεθεατές την εντυπωσιακή ψυχολόγο, Δήμητρα Ζάφειρα, η οποία θα είναι ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους των 17 διαγωνιζόμενων όσο εκείνοι θα βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι. Η πανέμορφη ψυχολόγος μπήκε στο πλατό του Μεγάλου Αδελφού και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της.

Η ίδια είναι κλινική ψυχολόγος με ειδίκευση στις διαταραχές προσωπικότητας, στην ειδική αγωγή και στην κακοποίηση των γυναικών. Η Δήμητρα Ζάφειρα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί σε Κέντρο Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ενώ έχει παράσχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων Νέων του Γ.Ν.Α “Γ. Γεννηματάς”, στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Τζανείου Π.Γ.Ν Πειραιώς, στο Κ.Α. Α.Ν.Α.Α (Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας αναπήρων Νοτιο-Ανατολικής Αττικής) και σε άλλα πλαίσια των οποίων υπήρξε συνεργάτης. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο 1ο ειδικό Δημ. Σχολείο Τυφλοκωφών στην Καλλιθέα και στο ΕΕΕΚ (εργαστήρι ειδικής επαγγελματικής κατάρτισης) Τυφλών-Πολυαναπήρων στο Αιγάλεω.

“Είναι στη ζωή να μην εύχεσαι να σου συμβεί αυτό που θέλεις. Πάντοτε ήθελα ένα μεγάλο αδελφό, ορίστε”, ήταν τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Ζάφειρα.

Η εμφάνιση της Δήμητρας Ζάφειρα στην πρεμιέρα του Big Brother:

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Η Δήμητρα Ζάφειρα εντυπωσιάζει!

Read More

And More