Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δες πώς απάντησε όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε ζευγάρι με την Φαίη Σκορδά! [video]

To «Question Sticker» έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση follower του σχετικά με την προσωπική του ζωή στο παρελθόν και τις φήμες ότι υπήρξε ζευγάρι με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση: “Είναι αλήθεια ότι τα είχες κάποτε με Σκορδά;“, ο Δημήτρης απάντησε χιουμοριστικά: “Δύο χρόνια σίγουρα. Μπορεί και παραπάνω. Αλλά κρυφά, μπαινοέβγαινα εγώ. Εγώ είμαι η αιτία που χώρισε…“, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε: “Δεν είναι καν του γούστου μου, να ξέρετε. Γελάω… Όχι ότι δεν είναι όμως όμορφη γυναίκα…” .

Σε ερώτηση που ακολούθησε, όμως, ο ίδιος διευκρίνισε: “Αδιαμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα, μη λέμε τώρα βλακείες. Αλλά δεν είναι του γούστου μου γιατί είναι πάρα πολύ αδύνατη. Θα ήθελε λίγο περισσότερα κιλά…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί: