Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φωτογραφίζει την Ιωάννα Τούνη στον καθιερωμένο υπέρηχο – Η τρυφερή ανάρτηση

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης δε βλέπει την ώρα να έρθει στον κόσμο ο γιος τους. Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα από τη μέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των οποίων δείχνει το πως βιώνει αυτή την κατάσταση.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου! Η ίδια όμως αγχώνεται καθώς, έχει αφήσει πολλές εκκρεμότητες, όπως το παιδικό δωμάτιο το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής.

Το απόγευμα της Δευτέρας 3/10, η Ιωάννα Τούνη επισκέφθηκε την γιατρό της για τον τυπικό μηνιαίο έλεγχο και είχε στο πλευρό της και τον αγαπημένο της, Δημήτρη.

Μάλιστα, την στιγμή που έκανε υπερηχογράφημα και έβλεπε το μωράκι της ο σύντροφός, Δημήτρης απαθανάτισε την στιγμή και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.

«Είναι τέλειος, χαρούμενος και ζωηρός», σημείωσε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Read More

And More