Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια: Η πασχαλινή απόδραση και το κοινό επιχειρηματικό βήμα τους!

Έρωτας, ευτυχία, κοινές επιχειρήσεις, αλλά μέχρι εκεί… Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια δεν σκοπεύουν να παντρευτούν, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν κάποιοι, που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα σύντομα. Η σκέψη αυτή φαίνεται πώς είναι μακρινή, ειδικά για την όμορφη Μαρία, που πρόσφατα βγήκε από τον προηγούμενο γάμο της με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Κανείς, ωστόσο, δεν αμφισβητεί ότι η σχέση της με τον Δημήτρη προχωρά με σταθερό ρυθμό, καλύπτοντας συναισθηματικά και τους δύο. Παρόλο που ακόμα ζουν χωριστά, περνούν αρκετές ώρες της ημέρας μαζί, ενώ τους τελευταίους μήνες ολοένα και πληθαίνουν οι κοινές κοσμικές εμφανίσεις τους. Μάλιστα, έχουν σταματήσει το κρυφτό με τα φωτογραφικά φλας και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του δυνατού έρωτά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός της Real Life, τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ήπιαν μαζί τον καφέ τους, με τον Δημήτρη να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με τη σύντροφό του.

Οι δυο τους δεν είναι αχώριστοι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πλέον και σε επαγγελματικό. Το ζευγάρι, που έχει συμπληρώσει ενάμιση χρόνο σχέσης, ετοιμάζεται για την πρώτη του κοινή επένδυση. Ο 31χρονος παρουσιαστής και μοντέλο και η 46χρονη επιχειρηματίας αυτό το διάστημα δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα πριν το Πάσχα, οπότε και προγραμματίζουν τα εγκαίνια της νέας επιχειρηματικής τους κίνησης: ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν χώρο με ειδικά λέιζερ μηχανήματα αντιγήρανσης και υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής, τον οποίο ολοκληρώνουν σύντομα, σύμφωνα με την Real Life.

Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων, ωστόσο, ετοιμάζουν και την πασχαλινή τους εξόρμηση σε έναν αγαπημένο και για τους δύο κυκλαδίτικο προορισμό. “Αν και λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων θα υπάρχουν ελάχιστες ημέρες για ξεκούραση το Πάσχα, σκοπεύουμε να πάμε Σαντορίνη”, αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια στην εφημερίδα.

Read More

And More