Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι, λίγο πριν τα εγκαίνια της κοινής επιχείρησής τους! [pics]

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση τους μετρά περίπου τρία χρόνια και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το ζευγάρι έχει 17 χρονιά διαφορά ηλικίας και προσπαθεί να κρατήσει τον έρωτα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαρία δύο χρόνια πριν τα 50 και ο Δημήτρης λίγο μετά τα 30, περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και ήδη ο στενός τους κύκλος μιλάει για έναν παράφορο έρωτα.

Οι δυο τους δεν σκοπεύουν να παντρευτούν, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν κάποιοι, που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα σύντομα. Η σκέψη αυτή φαίνεται πώς είναι μακρινή, ειδικά για την όμορφη Μαρία, που πρόσφατα βγήκε από τον προηγούμενο γάμο της με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Κανείς, ωστόσο, δεν αμφισβητεί ότι η σχέση της με τον Δημήτρη προχωρά με σταθερό ρυθμό, καλύπτοντας συναισθηματικά και τους δύο.

Παρόλο που ακόμα ζουν χωριστά, περνούν αρκετές ώρες της ημέρας μαζί, ενώ τους τελευταίους μήνες ολοένα και πληθαίνουν οι κοινές κοσμικές εμφανίσεις τους. Μάλιστα, έχουν σταματήσει το κρυφτό με τα φλας και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του δυνατού έρωτά τους. Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στο Κολωνάκι, όπου έκαναν μια πρωινή βόλτα. Χαλαροί και ευδιάθετοι απαθανατίστηκαν να περπατούν στα στενά της περιοχής, δείχνοντας απόλυτα ταιριαστοί, ακόμα και στιλιστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο 31χρονος παρουσιαστής και μοντέλο και η 48χρονη επιχειρηματίας αυτό το διάστημα δουλεύουν πυρετωδώς για τα εγκαίνια της νέας επιχειρηματικής τους κίνησης: ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν χώρο με ειδικά λέιζερ μηχανήματα αντιγήρανσης και υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής, τον οποίο ολοκληρώνουν σύντομα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More