Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια: Full in love και με άψογο στιλ, κάνουν βόλτα στα βόρεια προάστια! [pics]

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Μαρία Καλάβρια, οι οποίοι είναι ζευγάρι τα τελευταία 2,5 χρόνια και παραμένουν full in love! Οι δυο τους αποφεύγουν τις συχνές, δημόσιες εμφανίσεις καθώς θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία στη σχέση τους και παρά την ηλικιακή τους διαφορά είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές, καθώς την περίοδο που ο Δημήτρης ήταν στο “Nomads”, εκείνη τον στήριζε και περίμενε πως και πως την επιστροφή του στην Ελλάδα. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς πρόκειται για ένα ταιριαστό ζευγάρι που δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει και τη σχέση του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Δημήτρη με την Μαρία σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Οι ίδιοι χαμογελαστοί και με άψογο στιλ απόλαυσαν τη βόλτα τους με την Μαρία να γεύεται και ένα λαχταριστό γλυκό.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164