Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας συστήνει την όμορφη αδερφή του!

O Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν αποκαλύπτει συχνά ούτε μιλά δημόσια για τις γυναίκες της ζωής του. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια μικρή εξαίρεση για να “συστήσει” στους διαδικτυακούς του φίλους την όμορφη αδερφή του.

Η Μάγδα είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον αδερφό της και όπως θα δεις στην φωτογραφία που μοιράστηκε, μπορεί να μη μοιάζουν πολύ, αλλά έχουν την ίδια, οικογενειακή, γοητεία.

https://instagram.com/p/2k69IhBbiM/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται μια φωτογραφία της Μάγδας όπως ονομάζεται η αδερφή του, μέσω Instagram. Παλιότερα είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια που πέρασαν μαζί αρχικά στο Μέτς κι έπειτα στα Μελίσσια όπου μετακόμισε η μητέρα τους μετά το διαζύγιο της από τον πατέρα των παιδιών.

https://instagram.com/p/y6n-SCBbj4/

H Μάγδα είναι η αδυναμία του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Άλλωστε του έχει χαρίσει όχι ένα αλλά δύο πολύτιμα δώρα, τα μικρά του ανήψια που λατρεύει.

“Eίμαι θείος. Στα ανιψάκια μου έχω μεγάλη αδυναμία. Πηγαίνουμε βόλτες. Ενώ αγαπάω την οικογένειά μου, είμαι αποστασιοποιημένος. Όποτε με χρειαστούν είμαι εκεί, αλλά γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που έχω καθημερινή επαφή” δήλωνε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People πριν από έναν χρόνο για την σχέση του με την οικογένειά του.

Read More

And More