Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε χθες Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να πάρει τον γιο του, Πάρη από την πρώην σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, καθώς έφτασε το 10ήμερο που έχει οριστεί από τους δικηγόρους τους για να περνάει μαζί του χρόνο στην Αθήνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός επιχειρηματίας μοιράστηκε με ενθουσιασμό ένα μικρό βίντεο με τον μικρό Πάρη από τη στιγμή που τον πήρε ξανά στην αγκαλιά του, λίγο πριν ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα.
Με το που έφτασαν στο σπίτι τους στην Αθήνα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια αποκάλυψη στο προφίλ του στο Instagram σχετικά με κάποια λόγια που του είπε ο μικρός και τον έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα.
«Επιτέλους φτάσαμε σπίτι. Να σας πω τι έκανε και πραγματικά με έχουν πάρει τα ζουμιά; Εκεί που ήμασταν στο αμάξι, μου λέει “μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ και μου λείπεις” και του λέω “τι μου είπες;” Και μου λέει “σ’ αγαπώ πολύ!”. Και με πήραν τα ζουμιά» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αποδείξει πως ο ρόλος του πατέρα είναι για εκείνον η πιο όμορφη και ουσιαστική «αποστολή» της ζωής του. Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος του, μιλά συχνά για το πόσο τον άλλαξε η πατρότητα, κάνοντάς τον πιο τρυφερό, πιο υπεύθυνο και πιο συνειδητοποιημένο.
Δεν κρύβει ότι η καθημερινότητά του πλέον περιστρέφεται γύρω από το παιδί του, ενώ μέσα από αναρτήσεις και συνεντεύξεις μοιράζεται μικρές, αληθινές στιγμές από τη ζωή τους, γεμάτες παιχνίδι, αγάπη και συγκίνηση.
Για τον ίδιο, το να είναι παρών, να μεγαλώνει μαζί με τον γιο του και να του προσφέρει ασφάλεια και στοργή, αποτελεί προτεραιότητα πάνω από όλα, αποδεικνύοντας ότι πίσω από τη δημόσια εικόνα του κρύβεται ένας μπαμπάς απόλυτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
