Site icon TLIFE

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα παιχνίδια με τον 2,5 ετών γιο του, Πάρη – Βίντεο από το νέο του δωμάτιο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν χορταίνει τις στιγμές δίπλα στον γιο του, Πάρη. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, ο γνωστός επιχειρηματίας μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα στην Αθήνα. 

Ο ίδιος φρόντισε να φτιάξει από την αρχή ένα παιδικό δωμάτιο, εκεί όπου θα μένει ο γιος του, τις ημέρες που τον επισκέπτεται από τη Θεσσαλονίκη. 

Σε βίντεο που ανέβασε στο instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο κρεβάτι του μικρού, Πάρη, ο οποίος δεν αποχωρίζεται στιγμή τα παιχνίδια του. 

«Δεν ξέρω αν το είχατε κι εσείς, αλλά εγώ το είχα: Όταν έπαιρνα καινούργιο παιχνίδι κοιμόμουν πάντα μαζί με τα παιχνίδια», λέει στο βίντεο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ σχολιάζει: «Με τα παιχνίδια του κοιμόμαστε, δεν κοιμάται εκείνος για να κοιμηθούν τα παιχνίδια»

 

© 2025 tlife.gr