Την έντονη αγανάκτησή του εξέφρασε δημόσια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με αφορμή την υπόθεση του 59χρονου που συνελήφθη στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και κατηγορείται για την πρόκληση έξι πυρκαγιών μέσα σε τέσσερις ημέρες.
Ο επιχειρηματίας και μοντέλο, παρακολουθώντας όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, αναφέρθηκε τόσο στον συγκεκριμένο άνδρα όσο και στο διαχρονικό πρόβλημα των πυρκαγιών που δοκιμάζει κάθε καλοκαίρι τη χώρα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η τοποθέτησή του δεν έχει κομματικό χαρακτήρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν ξέρω αν είναι τροφή για σκέψη, αν είμαστε τόσο πραγματικά ηλίθιοι που μας τα λένε φόρα παρτίδα στα μούτρα μας ότι τελικά ό,τι και να μας κάνουν, ό,τι και να μας περάσουν, εμείς είμαστε πρόβατα. Βγήκε αυτός ο 60χρονος που τον έχουν πιάσει άλλες δύο τρεις φορές στη ζωή του, που τον έχουν αφήσει ελεύθερο, που έχει κάψει τη μισή Ελλάδα και λέει ότι “έτσι το κάνω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν με απασχολεί κάτι, δεν το κάνω από εκδίκηση. Παίρνω χαρτοπετσέτες, μαζεύω χαρτοπετσέτες και καίω τα δάση”.
Και αυτός ο άνθρωπος είναι έξω. Τον ξαναπιάσανε, ξαναέδωσε αυτή την πολύ ωραία δικαιολογία και θα ξαναείναι έξω. Και εμείς μιλάμε για μια χώρα που το μεγαλύτερο της πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν με νοιάζει το κομματικό κομμάτι, δεν είμαι, δεν ασχολούμαι με τίποτα από όλα αυτά που θέλει να πει ο καθένας.
Ξέρουμε ότι κάθε χρόνο το καλοκαίρι έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Φωτιές παντού και τις αφήνουμε να φτάσουν μέχρι τη θάλασσα. Τίποτα άλλο. Έχουμε καναντέρ από την εποχή του Παπαδόπουλου. Αυτό μόνο θα πω και τέλος» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ