Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τρολάρει δημοσίως την Ιωάννα Τούνη – Τι συνέβη;

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας γύρισε στη βάση της στη Θεσσαλονίκη και στα μαγαζιά που διαθέτει ενώ το μοντέλο ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που ξεκινά. 

Οι δυο τους ζουν ένα μεγάλο έρωτα τους τελευταίους μήνες, τον οποίο επιβεβαίωσε η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή και ερωτική κοινή φωτογραφία. Μπορεί οι δυο τους να ζουν σε διαφορετικές πόλεις, όμως σχεδόν κάθε εβδομάδα ο ένας επισκέπτεται τον άλλον στο σπίτι του και περνούν χρόνο μαζί.

Χθες, η Ιωάννα Τούνη έφτασε στην Αθήνα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την υποδέχτηκε με πολλή χαρά. Το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, ο ίδιος δε δίστασε να την τρολάρει δημοσίως, ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του πρωινού τους. Η Ιωάννα Τούνη μέσα στο καλοκαίρι πήρε κάποια κιλά, τα οποία προσπαθεί να χάσει, κάνοντας διατροφή και γυμναστική. 

Το σημερινό πρωινό της, λοιπόν, περιλάμβανε ρυζογκοφρέτες με μία κουταλιά φυστικοβούτυρο και κόκκινα φρούτα, όμως εκείνη θέλησε να… υπερβάλλει λίγο με το φυστικοβούτυρο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More