Δημήτρης Άνθης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδελφού του Στάθη – Τι λέει ο ίδιος

Τον Δημήτρη Άνθη, τον γνωρίσαμε πρόσφατα από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, και καταγγέλλοντας για βιασμό γνωστό ηθοποιό. Ο αδελφός του Στάθης Άνθης που ζει μόνιμα στην Αγγλία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες. Την τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 8 Μαρτίου στο  Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea. Από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί και γίνονται εντατικές έρευνες προκειμένου να βρεθεί.

Σήμερα ο αδελφός του Στάθη, Δημήτρης, μίλησε στο Live News στο Μega, δίνοντας πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδελφού του. Τα δυο αδέλφια είχαν επικοινωνήσει για τελευταία φορά δυο μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.

“Ο αδελφός μου εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε με την αστυνομία. Μας είπαν από την Αγγλία ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε. Τώρα ψάχνουν να βρουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην εξαφάνιση. Τι τον ενοχλούσε.. Το νησί είναι μικρό και το έχουν ψάξει πιθαμή προς πιθαμή, με ελικόπτερα, σκυλιά βατραχανθρώπους και άλλα μέσα. Είχα μιλήσει μαζί του δυο μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν καλά. Δεν έχουμε κάποια νεότερα”… είπε ο Δημήτρης Άνθης για τον αδελφό του.

Read More

And More