Δημήτρης Αποστόλου: «Έκανα τον Άμλετ στο θέατρο με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου»

Ο Δημήτρης Αποστόλου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 16/1 καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, την ιδιαίτερη σχέση που είχαν μεταξύ τους. Ακόμα, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε και ότι με τη νεκροκεφαλή της μητέρας του έπαιξε τον Άμλετ στο θέατρο.

«Λίγο πριν «φύγει» η μητέρα μου – πήγε από «τρελές αγελάδες», ένας άνθρωπος χορτοφάγος, ήταν να γίνει κι αυτό, από τα μοιραία που λέμε – φτάσαμε στα Χανιά και της λέω: θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι μεταξύ μας», είπε ο Δημήτρης Αποστόλου και πρόσθεσε,

«Της λέω «επειδή θα πεθάνεις»… ήταν πολύ κουλ, είχαμε τρομερή σχέση… μου λέει «από τι θα πάω;», της λέω «από το μυαλό σου»… και όντως πήγε από εκεί. Έκανε ο ένας ερωτική εξομολόγηση στον άλλο, ήθελα πιο πολύ να μου πει τα κακά που έχω κάνει… δεν βρήκε η έρμη».

«Μου είπε όμως αυτή την κουβέντα που με καθόρισε από ‘κει κι έπειτα. Μου λέει: ξέρω ότι θα πονέσεις, μάνα σου είμαι, αλλά μαζί με εμένα τελειώνει και ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη μου. Μόνο αυτηνής η γνώμη με ένοιαζε, σχεδόν ούτε η γνώμη των παιδιών μου δεν με ενδιαφέρει. Ακόμα στον ενικό της μιλάω», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω: πόσα οστά έχουμε; Μου λέει: 260. Του λέω: φύγε. Του δίνω ένα 100άρικο, βουτάω μέσα και τα έβγαζα ένα-ένα τα κόκκαλα. Έκανα και τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της.

Τα μύρωσα, τα έβαλα σε ένα κουτί και τα κατέβασα στην Αγία Φωτεινή, που ήταν η γειτονιά της. Έπρεπε να κλείσει ο κύκλος», κατέληξε στην αφήγησή του ο Δημήτρης Αποστόλου, με τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Read More

And More