Δημήτρης Αβραμόπουλος: Πάντρεψε την βαφτιστήρα του στην Κρήτη [pic]

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μπορεί να ασχολείται με τα κοινά καθώς είναι επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. Ο πολιτικός σε αντίθεση με την επαγγελματική του ζωή, θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή και τις οικογενειακές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, αν πρόκειται για κάποιο ευχάριστο γεγονός, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ο κύριος Αβραμόπουλος πάντρεψε την πολυαγαπημένη του βαφτιστήρα, Αφροδίτη Καλομοίρη, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Μανώλη Νύκταρη. Ο γάμος έγινε στον τόπο καταγωγής και διαμονής των παιδιών, στο Ηράκλειο Κρήτης και το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”, στον γάμος τηρήθηκε κάθε παράδοση και έθιμο και όπως ήταν λογικό το κρητικό γλέντι, μετά το τέλος του μυστηρίου, αποτέλεσε το αποκορύφωμα της βραδιάς. Μαντινάδες, χοροί και φυσικά ρακές ήταν μαζί με τους νεόνυμφους οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Δες τη φωτογραφία:

 

Read More

And More