Δημήτρης Διαμαντίδης: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο ο άσος του Παναθηναϊκού!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες βράδυ σε μια ρομαντική τελετή με λίγους καλούς φίλους συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η αγαπημένη του και μητέρα της κόρης του Βερίνα Χιώτη. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, πριν τη γέννηση του μωρού του και τώρα αποφάσισε να κάνει και τον θρησκευτικό γάμο.
Από το μυστήριο δεν έλειπαν και οι συμπαίκτες του Δημήτρη από τον Παναθηναϊκό, αλλά και η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού, η κόρη τους που πριν 2 μήνες έκλεισε τον πρώτο της χρόνο. Η μπέμπα γεννήθηκε τον Μάη του 2013 και λίγες μέρες νωρίτερα το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο στο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πευκης.
Άνθρωποι χαμηλών τόνων ο Δημήτρης και η Βερίνα κράτησαν μακριά από το μυστήριο τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά για μια selfie φωτογραφία.

Ο γάμος τους έγινε σε μεγάλο κτήμα στη Βαρυμπόμπη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η τεράστια τούρτα που έκοψε το ζευγάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι την ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης περίμενε τη νύφη, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τράβηξε κι “‘ανέβασε” τη φωτογραφία με τον γαμπρό, με τη σημείωση: “Που ειναι η νυφη οοοεεεοοοο???”.

Ενώ τις selfies φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα του γάμου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και ο συμπαίχτης του γαμπρού Νίκος Παππάς.

Read More

And More