Δημήτρης Φιντιρίκος: Το σοκαριστικό βίντεο από την ώρα της διάρρηξης μέσα στο σπίτι του

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα διάρρηξης, την ώρα που βρίσκονταν εκτός Αθηνών για τις πασχαλινές του διακοπές με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τη Super Κατερίνα, άγνωστος άνδρας παραβίασε το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια, δύο από τα οποία ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μετά την αποκάλυψη του πολύ δυσάρεστου περιστατικού, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το ενδιαφέρον, ενώ κοινοποίησε κι ένα βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης, όπου η οικιακή βοηθός ακούγεται να ουρλιάζει!

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δες παρακάτω το σοκαριστικό βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Read More

And More