Δημήτρης Γεωργαλάς: «Επειδή έκανα τον Σασμό, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει να χτυπά το τηλέφωνο»

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά, Σασμός, μίλησε μεταξύ άλλων, για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά, αλλά και αν πιστεύει ότι μετά τη σειρά θα εξαργυρώσει την τηλεοπτική του αναγνωρισιμότητα.

«Συνήθως υπάρχει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται απαραίτητα άμεσα. Μπορεί να συμβεί και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές φορές τα πράγματα δεν εξαργυρώνονται όταν τα περιμένεις -και μιλώ με βάση την πείρα μου. Έχω συμμετάσχει σε πολύ καλές δουλειές, που έχουν γράψει, και έχει τύχει να μας γίνει πρόταση μετά από χρόνια χάρη σε αυτές», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γεωργάλας.

Και συνέχισε: «Επειδή έκανα τον «Σασμό», δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει να χτυπά αυτόματα το τηλέφωνό μου. Αυτό μπορεί να συμβεί και μετά από ένα χρόνο. Για αυτό είναι σημαντικό ένας ηθοποιός ό,τι κάνει να το κάνει με τη ψυχή του, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι με τον «Σασμό», τον οποίο έχουμε αγαπήσει και στον οποίο δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε μέσα μας. Είναι λάθος να συμφωνήσει κάποιος για μία δουλειά με το σκεπτικό ότι θα του προκύψει κάτι άλλο. Δεν πετυχαίνει αυτή η συνταγή».

 

Read More

And More