Δημήτρης Γεωργαλάς – Σασμός: Η εξομολόγηση του τηλεοπτικού «Κώστα» – «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γεωργάλας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός και υποδύεται τον Κώστα, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ παράλληλα έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Εγώ πιστεύω πως όταν ένας άνδρας χτυπάει μία γυναίκα θα το ξανακάνει. Νομίζω πως αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να δώσει η σειρά. Οπότε ο Κώστας θα ξανα ασκήσει βία στην Άσπα και θα μπει στη φυλακή. Σύμφωνα με το βιβλίο, θα υπάρχει και άλλος ένας φόνος μετά από αυτόν του Πετρή και νομίζω πως θα είναι από την πλευρά των Σταματάκηδων», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά, ο Δημήτρης Γεωργαλάς εξομολογήθηκε: «Δεν έχω οικογένεια και προτιμώ τη συμβίωση. Εγώ θεωρώ ότι για να κάνεις παιδιά πρέπει να δοθείς ολοκληρωτικά στα παιδιά σου. Δεν πιστεύω πως μπορείς να τα μοιράσεις τα πράγματα. Οπότε αποφάσισα να μην κάνω παιδιά, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που δεν έχουν γονείς, θα υιοθετούσα ένα παιδί. Αυτό θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά».

Read More

And More