Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Μαρία Κίτσου: «Αυτό εγώ το βρήκα πρώτη φορά»

Για τη στενή φιλία που τους δένει η οποία έχει ξεπεράσει τα τηλεοπτικά πλατό και τα θεατρικά σανίδια μίλησαν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”.

«Βρήκα έναν τρομερό παρτενέρ, έναν συμπαίκτη. Μια τρομερή ομάδα με τα πάνω και τα κάτω, τις δυσκολίες μας, τις ευκολίες μας, όλα. Δοκιμαστήκαμε και αντέξαμε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κίτσου για τον καλό της φίλο και συνάδελφο ενώ εκείνος σχολίασε,

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πολλές αντιστάσεις. Στη Μαρία, τόλμησα και κατέθεσα και τις αρνητικές μου σκέψεις και η Μαρία δεν τρόμαξε και με εμπιστεύτηκε. Αυτό εγώ το βρήκα πρώτη φορά. Πρέπει να εμπιστευτείς για να υπάρξεις και η Μαρία σε αυτό είναι queen. Ο Αριστοτέλης έχει πει ότι φίλοι είναι μια ψυχή σε δυο σώματα μοιρασμένη».

«Ο ένας εμπνέει τον άλλο να γίνει καλύτερος. Τα συζητάμε τα πράγματα και λέμε σκληρές αλήθειες και χωρίς να κρατάμε καμία κακία μετά» συμπλήρωσε η Μαρία Κίτσου με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να τονίζει,

«Οι σχέσεις κρίνονται στην κόψη, όταν υπάρχουν και δυσκολίες. Το πως διαχειρίζεσαι τον συμπαίκτη σου, τη σχέση σου… Εκεί κρίνονται πάρα πολλά».

Read More

And More