Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η επιθυμία για οικογένεια, το μεγάλο όνειρο και οι “Άγριες Μέλισσες” (βίντεο)

Το βράδυ της Πέμπτης στον καναπέ του Γρηγορη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night show” κάθισε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός της σειράς “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για τις εξελίξεις στη ζωή του Λάμπρου στο Διαφάνι έξι χρόνια μετά, αποκάλυψε ότι θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ μοιράστηκε και το μεγαλύτερό όνειρό του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια, αφού όπως έχει αποκαλύψει έχει ακόμα τέσσερα αδέρφια. Ανάμεσα στις μελλοντικές επιθυμίες του ταλαντούχου ηθοποιού βρίσκεται και η δημιουργία της δικής του οικογένειας. “Θα ήθελα να παντρευτώ. Είναι μια ωραία συνθήκη… Νομίζω, αν υπάρχει ο σκοπός του ανθρώπου είναι να δημιουργήσει μια οικογένεια, να κάνει παιδιά, που εμένα θα με ενδιέφερε, νομίζω ότι είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον”.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” ο τηλεοπτικός Λάμπρος ανέφερε: “Έξι χρόνια μετά περιμένω την Ελένη σαν κερί αναμμένο. Εκείνη προσπαθεί να με διώξει, να με απομακρύνει, ωστόσο είμαι ταγμένος εκεί και ό,τι και να λέει, εγώ της λέω ότι θα έρχομαι, θα την περιμένω γιατί είναι η ζωή μου. Τον αγαπάω πολύ τον Λάμπρο σε όλη την εξέλιξή του”.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το το πώς θα ήθελε να αναπτυχθεί ο ρόλος του στη σειρά, ο ίδιος απαντά. “Θα ήθελα να έχει περισσότερες δράσεις όσον αφορά τις εξελίξεις του χωριού… Ας πούμε κάτι σαν το Ζορό, να μεταμφιέζεται και να πηγαίνει να τακτοποιεί τα θέματα και τις υποθέσεις, κατάλαβες, θα μπορούσε  να δίνει λύσεις… Θα μπορούσε να σαμποτάρει μία ενέργεια του Δούκα, θα μπορούσε να εκδικηθεί τον Βόσκαρη…”.

Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε το μεγαλύτερό όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το να υποδυθεί έναν σούπερ ήρωα της Marvel. “Είναι όνειρό μου να παίξω σε μια ταινία της Marvel, να κάνω ένα υπερήρωα. Πολλοί μου λένε ότι θα μου ταίριαζε ο ρόλος του Superman”.

Read More

And More