Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η Μαρία Κίτσου του έκανε έκπληξη στη σκηνή – Φωτογραφίες

Στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου η Μαρία Κίτσου για να απολαύσει τη μουσική  παράσταση «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο».

Η αισθαντική ερμηνεύτρια, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο εξαιρετικός συνθέτης – ερμηνευτής, ο Alex Sid και ο ταλαντούχος ηθοποιός και ερμηνευτής, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ερμηνεύουν υπέροχα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Μαρία Κίτσου παρακολούθησε την μουσική παράσταση από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε σε ένα τρυφερό ντουέτο με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια πάνω σε αυτό.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More