Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο γοητευτικός δάσκαλος από τις «Άγριες Μέλισσες» και η σχέση του με τον… Ωνάση και τον Ταρζάν!

Είναι αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που ήρθε για να μείνει. Ο λόγος για τον πολυτάλαντο Δημήτρη Γκοτσόπουλο που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και έχει εντυπωσιάσει το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για το δάσκαλο του χωριού, τον Λάμπρο Σεβαστό, μεγάλο έρωτα της πρωταγωνίστριας Λενιώς (Μαρία Κίτσου), ο οποίος συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή στο Παλλάς «Ωνάσης: Τα θέλω όλα».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίδι, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, τραγουδάει, χορεύει, είναι αθλητής του τριπλούν & του βάδην, και όπως έχει αποκαλύψει, έχει εργάστηκε ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο ακόμη και σε οικοδομή.

Έχοντας μια αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του θεάτρου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει ενσαρκώσει τον Ιπόλλυτο στην Επίδαυρο και έχει πάρει μέρος σε σπουδαίες παραστάσεις όπως η Νϊκη, στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το 2002 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. Βάδην. Ενώ, σε ηλικία 23 ετών σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και αργότερα πήρε μέρος στις σειρές  «Δικαίωση» και στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος  έχει εμφανιστεί και σε μουσική σκηνή, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην «Οντισιόν», ενώ φέτος ενσαρκώνει στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» του Σταμάτη Φασουλή, τον γιο του Έλληνα κροίσου, Αλέξανδρο Ωνάση.

Ταυτόχρονα, τον έχουμε δει και σε διαφήμιση για παστίλιες κατά του πονόλαιμου να πρωταγωνιστεί ως… Ταρζάν! Και φυσικά να κάνει το κοινό του twitter να… παραληρεί!

Από τη γνωστή διαφήμιση!

Δες μερικά από τα Tweets για τον Λάμπρο:

https://twitter.com/enoouenai/status/1184950212663615490

https://twitter.com/AnthiSou/status/1184919090676355072

Και τα σχόλια συνεχίζονται!

 

Read More

And More