Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Στο ησυχαστήριο του λίγο πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν (video)

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά πολύ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που υποδύεται τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στην όμορφη Λέρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί του Αιγαίου για χάρη του ρόλου του στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο Λάμπρος, στο πλαίσιο της νέας σεζόν της σειράς, λόγω των πολιτικών εξελίξεων με τη χούντα, θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ταξίδεψε στο Αγρίδι Καλαβρύτων στο Νομό Αχαΐας, στον τόπο που πέρασε τα παιδικά του χρόνια και αποτελεί το ησυχαστήριο του. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα video δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους, το υπέροχο τοπίο, το οποίο αποτελεί “τις ρίζες του” συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα απόσπασμα από το έργο “Οκτάνα” του ποιητή Ανδρέα Εμπειρίκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official)

Read More

And More