Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας για τον Λάμπρο από τις Άγριες Μέλισσες! [pics]

Ο Σύλλογός «Η ΠΙΣΤΗ», που απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «H Αγία Σοφία», το απόγευμα του Σαββάτου διοργάνωσε μία εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας υπέρ της στήριξης των παιδιών που νοσούν.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 18:00, σε γνωστό ξενοδοχείο της Πλάκας. Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Ο Δήμος Αναστασιάδης και η παιδική χορωδία της Γενναδείου Σχολής τραγούδησαν και διασκέδασαν τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του αυτή την ενέργεια του συλλόγου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τον ηθοποιό Δημήτρη Γκοτσόπουλο, σε μία βραδινή εμφάνισή για καλό σκοπό. Ο Λάμπρος Σεβαστός της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” , όντας ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση και μαγνήτισε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής πόζαρε στον φακό χαμογελαστός και ευδιάθετος, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και sneakers στο ίδιο χρώμα.

Δες τις φωτογραφίες:

Τάκης Ζαχαράτος – Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More