Δημήτρης Κεχαγιάς: Το μήνυμα που δέχτηκε από μαθητή και το ξέσπασμα για όσους τον κατηγόρησαν πως “έσπασε” την καραντίνα

O Δημήτρης Κεχαγιάς είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν πολύ κατά την παραμονή του στο σπίτι του Big Brother. Η σχέση του με τη Σοφία Δανέζη, τα σκαμπανεβάσματα αυτής αλλά και οι στιγμές έντασης με τους συμπαίκτες του και αποκορύφωμα αυτή με τον Χρήστο Βαρουξή που στάθηκε και αφορμή για να βρεθεί εκτός σπιτιού, έκαναν πολλούς να ασχοληθούν μαζί του.

Αυτό το τελευταίο περιστατικό άλλωστε στάθηκε και η αφορμή για να δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια τόσο από τις τηλεοπτικές εκπομπές όσο στα social media. Βέβαια ήταν πολλοί και εκείνοι που τον υποστήριξαν. 

Χαρακτηριστικό το μήνυμα που έλαβε από έναν μαθητή ο οποίος του έλεγε πως στα πλαίσια ενός μαθήματος παρατηρούσαν τις συμπεριφορές όλων των παικτών κάτι που μετά τη δική του αποχώρηση δε θα συνεχιστεί επισημαίνοντας μάλιστα πως θεωρεί τον ίδιο τον πιο αυθεντικό από όσους μπήκαν στο παιχνίδι.

Κάποιες άλλες αναρτήσεις που έκανε όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο σήκωσαν νέα θύελλα αντιδράσεων εναντίον του. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Big Brother δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να κουρεύεται αλλά και μερικά ακόμα στα οποία τον βλέπαμε να βρίσκεται μαζί με άλλα άτομα σε κάποιο σπίτι.

Μέσω ενός Instastory ο Δημήτρης Κεχαγιάς θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε, “Να ξεκαθαρίσω πως το βίντεο με το κούρεμα είναι παλιό και είναι πριν καν μπω στο παιχνίδι και το ανέβασα τώρα για support στον φίλο μου. ΥΓ: Με κούρεψε η μάνα μου τώρα και είμαι σαν γίδι. Και τα άτομα που ήρθαν σπίτι μου για ελάχιστο χρόνο (3 άτομα) ήταν στο επιτρεπτό ωράριο, χωρίς κανένα πάρτι και πλήρως υγιείς τεκμηριωμένα. Για όσα έχουν ειπωθεί για μένα που δεν είναι κριτική, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα, θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση”.

 

Read More

And More