Δημήτρης Κοντομηνάς: Η επιστολή του στους εργαζόμενους του Alpha! “Η πορεία του Alpha δεν τελειώνει εδώ”…

Δύσκολη ημέρα η σημερινή για τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που εργάζονται στα κανάλια και κυρίως στο Star τον Alpha και βέβαια το Mega και το Epsilon.

Οι εργαζόμενοι των καναλιών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια είναι μουδιασμένοι και… κάποιοι από αυτούς έχουν αναρτήσει στις προσωπικές τους σελίδας των social media την επιστολή που απέστειλε με mail ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς.

“Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε.” Δημήτρης Κοντομηνάς


Read More

And More