Δημήτρης Κοντομηνάς: Όταν είχε εισβάλει στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη αφήνοντάς την άφωνη

Από τη ζωή έφυγε σήμερα τα ξημερώματα ο Δημήτρης Κοντομηνάς έπειτα από μια μακρόχρονη και δύσκολη μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας. Στην δυσάρεστη είδηση θανάτου του επιχειρηματία, αναφέρθηκε και το Πρωινό με τον Τάσο Τεργιάκη να θυμάται την πρωτοφανή για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα κίνηση στην οποία είχε προχωρήσει ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον Οκτωβριο του 2016 όταν ειχε μπει αιφνιδιαστικά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

 «Θυμάμαι να μπαίνει στον Alpha και να χαιρετά από την καθαρίστρια και τους ανθρώπους στην είσοδο, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο… Δεν θα ξεχάσω τότε με τον νόμο που είχε έρθει για τις άδειες των καναλιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας και λέει: «Φέρτε τις κάμερες εδώ. Πού είναι η Ελένη; Στη μαγειρική. Εγώ θα μιλήσω».

Και άρχισε να απαντά στην κυβέρνηση, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και να λέει «Αυτό που κάνετε είναι δικτατορία» και να βγάζει ένα διάγγελμα από την κουζίνα. Και να είμαστε όλοι, 50 άτομα, μαγκωμένοι να ακούμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να στέλνει το μήνυμά του και να προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την απόφαση που ανατράπηκε στα δικαστήρια», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

 

Read More

And More