Δημήτρης Κοργιαλάς: Εγκατέλειψε την Αθήνα – Η ζωή με τον γιο του στη Ναύπακτο και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Στην κάμερα της εκπομπής “Ηappy Day” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς που το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στη Ναύπακτό. Ο γνωστός μουσικός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον γιο του Θανάση που ζει μαζί του στη Ναύπακτο, αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε να παντρεύεται ξανά.

“Γράφω τρεις δίσκους, οι δυο στην Αμερική ο ένας στη Γερμανία και αυτά που θα κάνω εδώ. Για κάποιο λόγο με γουστάρουν κάποιοι παραγωγοί έξω και δουλεύει, δουλεύει πολύ καλά… Μένω μόνιμα στη Ναύπακτο. Ακόμα στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τα λεφτά που μας πρέπουν από το εξωτερικό, από εδώ δεν έχω πάρει τίποτα.

Μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει, τώρα με τον Θανασάκη που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω έχω πάρει, μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου αγαπημένο. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία” είπε.

Στο ενδεχόμενο ενός γάμου εμφανίστηκε κάθετος και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι χαλάνε οι γάμοι.

“Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του άντρας. Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της και την δουλειά της και καλά κάνει, να έχει και τη δουλειά της και τα παιδιά της και την οικογένεια αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα,  μια χαρά είμαι” δήλωσε.

Read More

And More