Δημήτρης Κοργιαλάς: Η ζωή στην Ναύπακτο και η δύσκολη στιγμή όταν ο γιος του μπήκε στο νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ζει μόνιμα με τον 5χρονο γιο του στην Ναύπακτο! Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και η Δήμητρα Καλφούντζου, με τον γνωστό καλλιτέχνη να μιλάει για τη ζωή του εκτός Αθηνών αλλά και κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν κάποιο διάστημα. 

«Πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στη Ναύπακτο για να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Όταν χωρίσαμε με την Φωτεινή (Ψυχίδου) ήταν η ευκαιρία να φύγω από την Αθήνα. Ήταν καλυτέρα να ζει εδώ το παιδί παρά κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα» ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. 

Στη συνέχεια, είπε πως και εκείνος αλλά και η μητέρα του παιδιού του, θέλουν μόνο το καλό του παιδιού τους και δεν μπαίνουν εγωισμοί στο ζήτημα αυτό. Τόνισε πως «μια χαρά μπορούν και οι μπαμπάδες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους», δηλώνοντας πως αν δεν είχε αυτή τη δυνατότητα ο ίδιος θα ήταν σα να τον σκότωναν.

«Ήθελα πάντα να γίνω πατέρας απλά είχα την εντύπωση ότι το σύμπαν και ο Θεός δεν ήθελαν. Τελικά δεν είχα δίκιο» είπε.

Αναφερόμενος σε μια δύσκολη στιγμή στην υγεία του γιου, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχασε χρόνια από τη ζωή του».

 

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αποκάλυψε πως ετοιμάζει δίσκο για Αμερική και Γερμανία, αλλά αυτό το μήνα θα βγει στην Ελλάδα.

Read More

And More